MERCURY VENTO 135 EXTRA painepesuri

Tuotekoodi: 51749044100400

MERCURY VENTO 135 EXTRA kuumavesi painepesuri on kuluttajan/puoliammattilaisen kone, joka soveltuu tehokkaaseen ja luotettavaan käyttöön. Laite on varustettu messingistä valmistetulla pumppupäällä, joka varmistaa korkean suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Laadukas sähkömoottori mahdollistaa melupäästöjen ja koneen kulumisen vähentämisen alhaisen kierrosluvun ansiosta. Painepesuri on varustettu Total Stop – täyspysäytystoiminnolla, jonka avulla laite voidaan pysäyttää yksinkertaisesti vapauttamalla ruiskupistoolin liipaisin energiansäästön parantamiseksi.

Tämä painepesuri on suunniteltu helpoksi ja tehokkaaksi. Se yhdistää korkean suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden. Kone koostuu aksialipumpusta, jossa on 3 mäntää ja messinkinen pumppupää. Lisäksi se on varusteltu paineellisella letkukelalla (10m korkeapaineletku), pesuainesäiliö, joka sijaitsee yksikön takapuolella, 3 suutinta (turbo) , tulovesisuodatin sekä kaksi lokeroa suuttimen ja painepistoolin säilytystä varten.

Tuotenumero51749044100400
Tuotto10 l/min
Max. paine135 bar
Moottorin teho2,7kW/230V/50Hz sähkömoottori
Paino70 kg
Vakiovarusteet10m kp‐letku, kp‐pistooli ja 2 suutinta (15° / pesuaine), integroitu pesuainesäiliö, paineellinen letkukela, veden suodatin.
LämpötilaMax 90°C kuumavesilämpötila

.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.